Måttanpassade målardukar

Måttanpassade målardukar är omtyckt då man inte längre behöver förhålla sig till de standardmått som finns i handeln. Vi är glada att kunna erbjuda måttbeställda dukar i massor med olika storlekar, alltf från 16 cm ända upp till 200 cm (två meter!).

Alltid högsta kvalitet på duken

Alla uppspända dukar i specialmått är alltid av samma höga kvalitet. Förutom den fina duken av 100% linnetyg, så använder vi alltid svenkhyvlad kilram i furu från svensk skog.

Beställ din uppspända duk online

Nu kan äntligen våra kunder beställa direkt på vår hemsida, priset får du uträknat direkt, tänk bara på att frakten är högre för varor som är över 1,5 meter, och som måste köras hem till din dörr, då de är för stora för sorteringsmaskiner på centraler, och för att ha på utlämningsställen.

Våra olika modeller

3D- och galleridukarna med linneduken snyggt monterad på baksidan kan göras i storlekar upp till 1,2x2,0 meter. Välj om du vill ha normal eller djup målningsbar kant. Sedan har vi vår lite billigare målarduk, som passar till mindre tavlor, inramningar, där linnetyget är monterad på kanten.